Corba od bundeve i jabuka

Čorba od bundeve i jabukazoom

Sastojci 

Potrebno je:

  • 1 glavica crnog luka
  • 1 kašika svežeg đumbira
  • 500 g rendane bundeve
  • 3 šolje povrtne supe
  • 1 kisela jabuka
  • 1 kašika seckane žalfije
  • po potrebi so i biber

Priprema

1
Na kašiki ulja propržimo sitno seckani luk i rendani đumbir. Dodamo smrznutu rendanu bundevu, supu, iseckanu ili izrendanu jabuku, žalfiju, so i biber. Prokuvamo, pa krčkamo dvadesetak minuta u poklopljenoj šerpi. Sklonimo sa vatre, i kad se prohladi ispasiramo u blenderu. Serviramo sa malo pavlake. Za pripremu čorbice možete koristiti i svežu bundevu, ali ćete malo duže kuvati. Bez obzira na to da li je sveža ili zamrznuta bundeva, čorbica će biti ukusna i zdrava.

Podijeli na

Related Posts

:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
:-?
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
$-)
(y)
(f)
x-)
(k)
(h)
cheer