Bijelo meso sa pecenim paprikama...

Belo meso sa pečenim paprikama, suvim vratom i kačkavaljemzoom

Sastojci 

Potrebno je:

  • 600 g belog pilećeg mesa
  • 250 g suvog vrata
  • 250 g kačkavalja
  • 8 pečenih paprika
  • 1 čaša (180 ml) kisele pavlake
  • 3 jajeta
  • po potrebi senf
  • suvi biljni začin
  • 6 kašika ulja

Priprema

1
Posudu u kojoj se sprema jelo nauljati sa 6 kašika ulja. Belo meso iseći na šnicle. Svaku šniclu posuti suvim biljnim začinom sa obe strane. Šnicle poređati na dno posude.
2
Zatim šnicle premazati senfom.
3
Onda staviti pečene paprike, koje su oljuštene i očišćene od semena.
4
Zatim poređati kačkavalj sečen na tanke listove.
5
Posle kačkavalja staviti suvi vrat.
6
Postupak ponoviti još jednom, a onda u posebnoj činiji sjediniti 3 jajeta i 1 čašu kisele pavlake i ovim preliti jelo.
7
Posudu u kojoj se sprema jelo poklopiti, staviti u rernu na 180 C da se zapeče, oko 45-60 minuta

Podijeli na

Related Posts

Previous
Next Post »

:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
:-?
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
$-)
(y)
(f)
x-)
(k)
(h)
cheer