Potrebni sastojci:
- Za koru:
- 300 g mlevenog keksa
- 125 g otopljenog maslaca
- 100 g otopljenog margarina
- Za krem:
- 2 kesice pudinga od vanile (ili karamele)
- 600 ml mleka
- 250 g maslaca
- 100 g šlag krema
- Za preliv:
- 100 g otopljene čokolade
PRIPREMA
Sastojke za koru sjedinite pa u kalupu kome se skida obruč formirajte koru i ohladite u frižideru.Puding razmutite sa oko 100 g mleka, a ostatak mleka sa šećerom stavite da provri pa zakuvajte puding. Ohladite ga. Umutite maslac i dodajte puding mešajući mikserom. Umutite šlag sa mlekom do željene gustine pa spojite sa umućenim kremom. Stavite fil preko kore pa kalup ostavite da prenoći u frizu.Sutradan skinite obruč kalupa i prelijte tortu umućenim šlagom ili slatkom pavlakom pa dekorisite čokoladom.
PRIPREMA
Sastojke za koru sjedinite pa u kalupu kome se skida obruč formirajte koru i ohladite u frižideru.Puding razmutite sa oko 100 g mleka, a ostatak mleka sa šećerom stavite da provri pa zakuvajte puding. Ohladite ga. Umutite maslac i dodajte puding mešajući mikserom. Umutite šlag sa mlekom do željene gustine pa spojite sa umućenim kremom. Stavite fil preko kore pa kalup ostavite da prenoći u frizu.Sutradan skinite obruč kalupa i prelijte tortu umućenim šlagom ili slatkom pavlakom pa dekorisite čokoladom.